Spomenici od mermera i granita

Proizvodimo nadgrobne spomenike i sve vrste galanterije (u koju spadaju vaze, stubovi, minareti, turbani, buktinje, lopte, stepenice/stepeništa, žardinjere, pehari, piksle, svećnjaci i slično) od mermera i granita

U ponudi imamo najširi i najkvalitetniji izbor na tržištu sa preko 350 urađenih nadgrobnih spomenika i isto toliko zadovoljnih mušterija.
Nadgrobni spomenici su tužna stvar, ali i neophodnost života.

Uspomene na svoje najmilije možete zadržati u vašim sećanjima ali nadgrobni spomenik će nadživeti sva naša sećanja još mnogo vekova.
Nadgrobne spomenike možemo izraditi u velikom spektru boja, tekstura mermera i granita. Arhitektonska rešenja možete dobiti i besplatno od nas, a svakako da možemo izraditi i po Vašoj želji.

Nadgrobni spomenici se podižu kao znak poštovanja i sećanja na naše voljene koji vise nisu pored nas. Nadgrobni spomenici izradjeni od kvalitetnog granita i mermera će postojati vekovima nakon izrade, dajuci do znanja porodici, prijateljima ali i slucajnim prolaznicima, čije je večno prebivalište pored kojeg stoje. Podizanje nadgrobnog spomenika je emotivan i jedinstven dogadjaj u nasim zivotima u kome treba da ucestvuje cela porodica. To je i prilika da negujemo, potvrdimo ili iznova izgradimo čvrstu povezanost koja karakteriše porodicu i naše najbliže.

Nadgrobni spomenici se danas izradjuju od najkvalitetnijih vrsta granita ili mermera, koji su sasvim zasigurno najbolji materijali za izradu spomenika.

Kamenorezacka radnja Anastasijevic i sinovi će ispuniti sva Vaša očekivanja. Naša najbolja reklama su 500 i više zadovoljnih klijenata iz cele Srbije.

Kapiteli

Krstovi

Srca

Galanterija za nadgrobne spomenike

od mermera i granita ( vaze, svecnjaci, gravure, skulpture)