Podovi i zidovi od granita i mermera

Podovi predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata koji utiču na opšti utisak svakog unutrašnjeg prostora. Kako bi se uspešno i mudro odabrao pod mora se razmatrati više važnih faktora. Mnogo toga treba uzeti u obzir pri odabiru kamena za pod u vašem domu. To je proces koji se ne bi trebalo shvatiti olako jer će taj materijal postati stalni dodatak vašem stanovanju.

Površine koje se najčešće popločavaju su terase, kućni prilazi i ulazi, prilazi garaži, kućni parkinzi,  stepenice…Kamen kojim se vrši popločivanje podova mora biti otporan na spoljne uticaje (habanje, pucanje, smrzavanje, uticaj vlage i uticaj soli), mora biti u dovoljnoj meri protivklizan, a uz sve to mora dobro izgledati.Kad birate kamen kojim ćete urediti vaše podove, osim boje, teksture i sličnih estetskih svojstava moraćete obratiti pažnju i na pripremu podloge.

Oblaganje hodnika i stepenica MERMEROM ili GRANITOM ne ostavlja samo visok estetski dojam, nego su i sa stanovišta trajnosti to mnogo otporniji materijali od drveta, parketa, klasičnih podnih pločica i sl. Obzirom da je hodnik prvi i najprometniji prostor svakog objekta, najkvalitetnije rešenje je popločavanje MERMEROM ili GRANITOM koji mogu biti i u varijanti za podne pločice, kao materijalima koji su otporni na sve i uz pravilno održavanje vrlo malo se habaju.
Verujemo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći MERMERNE ili GRANITNE pločice koje će zadovoljiti Vaš stil u uređenju interijera.